MENIU

Samsung Galaxy S5, prețul noului Galaxy S5 în România

Samsung Galaxy S5, prețul noului Galaxy S5 în România: Cu aproximativ 10 zile până la lansarea globală efectivă a noului Galaxy S5, noul vârf de gamă Samsung deja a apărut în magazinle virtuale din România, acum avem și prețul Samsung Galaxy S5, scrie playtech.ro.

Samsung Galaxy S5, prețul noului Galaxy S5 în România: În cadrul MWC 2014, momentul anunţului oficial Galaxy S5, cei de la Samsung au oferit o dată foarte exactă de lansare pentru noul lor vârf de gamă. Era vorba de 11 aprilie. La momentul respectiv, terminalul trebuia să înceapă să fie disponibil în peste 100 de ţări.

Acel termen se pare însă că a fost destul de ambiguu, având în vedere că cei mai importanţi operatori de telefonie din Coreea de Sud au început deja să comercializeze aparatul. Acum a ajuns şi pe meleaguri mioritice.

Deşi vom vedea preţuri subvenţionate la toţi operatorii de telefonie, proporţionale cu diverse abonamente, mai mici sau mai mari, în acest material aş vrea să mă axez pe preţurile ,,la liber” fără conectare. Orange de exemplu, oferă noul Galaxy S5 de 16GB pe albastru, alb şi negru la 700 de euro. Acelaşi preţ de 700 de euro este practicat şi de Vodafone, cu menţiunea că acest operator oferă pentru precomandă şi modelul pe auriu, pe lângă cele trei menţionate anterior. Citeste mai mult pe playtech.ro.