MENIU

Salvatorii, în alertă: Persoană căzută cu parașuta la aterizare, pe aerodromul Clinceni. A fost chemat elicopterul SMURD

Salvatorii, în alertă: Persoană căzută cu parașuta la aterizare, pe aerodromul Clinceni

Pompierii ISU București-Ilfov (ISU B-IF) au fost chemați pentru a interveni pe pista Aerodromului Clinceni, unde o persoană a căzut cu parașuta la aterizare.

UPDATE

Poliția orașului Bragadiru a emis un comunicat prin care explică acțiunile întreprinse în contextul accidentului de pe Aerodromul Clinceni:

”La data de 30 iunie a.c., orele 10:37, Poliția orașului Bragadiru a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat ar fi inconștient în incinta Aerodromului Clinceni.

La fața locului s-au deplasat politiștii din cadrul acestei unități, care, din primele verificări, au constatat că un bărbat în vârstă de 42 de ani este inconștient, pe pista aerodromului.

Bărbatul în cauză a primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD, ulterior fiind transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

În urma primelor investigații a rezultat faptul că bărbatul în cauză ar fi căzut cu parașuta la aterizare, evenimentul având loc în timpul unui zbor de agrement.

Cazul a fost preluat de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București și polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi București, fiind deschis un dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”

Stirea inițială:

Pompierii au anunțat aceasta interventie pe pista aerodromului Clinceni. Acolo primește ingrijiri medicale o persoana care a cazut cu parasuta la aterizare.

Din primele informatii evenimentul ar fi avut loc ca urmare a unui zbor de agrement. Conform surselor Realitatea Plus, victima este un bărbat de  42 de ani, care ar fi efectuat un viraj aproape de sol.   

În urma accidentului, acesta a suferit leziuni grave, fiind transportat la spital inconștient, intubat. Din primele informații, bărbatul se zbate între viață și moarte, aflându-se în stare gravă cu traumatism cranio-cerebral.

Victima va fi transportata cu elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca.

Parașutistul nu era de la Aeroclubul Român, ci efectua zborul la o companie privată, spun surse Realitatea Plus

.Harghita: Revărsarea râului Bistricioara a produs haos în Bilbor. Drumuri, gospodării și terenuri, înghițite de ape