MENIU

Ruletă rusească pentru Putin: "Dacă populaţia se duce să retragă depozitele, jocul s-a terminat"

Criză similară cu cea din 1998 în Rusia

RUSIA în criză economică. "Dacă populaţia se duce să retragă depozitele, jocul s-a terminat. Anul viitor va fi un val de defaulturi ale corporaţiilor”, a comentat situaţia tensionată din Rusia Lubomir Mitov, ehttp://admin.realitatea.net/add_news.php#conomistul şef al Institutului de Finanţe Internaţionale din Washington.

RUSIA în criză economică. Economia Rusiei este deja în recesiune, cu rubla scăzând la limite istorice, dar "durerea" ţării începe, se arată într-un articol din The Wall Street Journal, citat de Ziarul Financiar.

RUSIA în criză economică. "Este o panică completă pe pieţele financiare. Banca Centrală a Rusiei are doar câteva ore, poate zile, să aducă situaţia sub control, pentur că dacă populaţia se duce să retragă depozitele, jocul s-a terminat. Anul viitor va fi un val de defaulturi ale corporaţiilor", a spus Lubomir Mitov, economistul şef al Institutului de Finanţe Internaţionale, un grup bancar din Washington care reprezintă peste 500 din cele mai mari firme private din lume.

RUSIA în criză economică. Economia Rusiei este în pragul de a se prăbuşi, din două cauze majore: petrol şi sancţiuni.

DEZASTRU FINANCIAR în Rusia. Se încearcă DEBARCAREA lui Vladimir Putin?

 

Mai multe articole despre:
Rusia Vladimir Putin criză rusia