MENIU

România lui Crin Antonescu şi cum se poate guverna o ţară cu un singur program

România lui Crin Antonescu şi cum se poate guverna o ţară cu un singur program

CRIN ANTONESCU şi VICTOR PONTA şi-au înnoit jurămintele şi pacea pare că traversează mileniul deja obosit al românilor. În ce măsură a reuşit însă premierul să adoarmă vigilenţa candidatului liberal nu o ştie decât acesta din urmă. Cât de multă încredere mai are candidatul PNL în colegii social-democraţi?

CRIN ANTONESCU. La ora 22.00, Crin Antonescu vine la “Jocuri de Putere" pentru un dialog cu Rareş Bogdan şi spune adevărul. În ce proporţie este convins că partenerul de la Guvern îşi va respecta cuvântul şi nu-i va trage preşul de sub picioare? Cât va dura pacea uselistă şi cine are interesul să aţâţe orgoliile a doi lideri care trebuie să împartă aceeaşi teacă în numele unei promisiuni, dar mai ales a votului covărşitor? În ce măsură coincide planul lui Ponta de a demola regimul Băsescu cu agenda sa?

Iar de la ora 23.15 aflaţi de la profesorul german de origine română Radu Golban, trăitor în Elveţia, ce detalii scandaloase ascunde biografia europarlamentarului neamţ Elmar Brok, care cere amprentarea românilor şi câte cazuri similare există în istoria lumii? Veţi auzi de ce privilegiile parlamentarilor români nu sunt departe de cele ale germanilor care ne dau lecţii, dar şi care sunt argumentele pe care le poate invoca ţara noastră pentru a-şi recăpăta respectul statelor avansate.

Numai la “Jocuri de Putere”, cu Rareş Bogdan de la 22.00 la 24.00.