MENIU

Ritualuri practicate la Luna plină, pentru împlinirea dorințelor

Ritualuri practicate la Luna plină, pentru împlinirea dorințelor. Iată ce trebuie să faci.

Cum ne afectează energia lunii?

În nopțile cu Lună plină foarte multe persoane au somnul afectat.  Există chiar studii care arată că oamenilor le ia mai mult să adoarmă pe măsură ce se apropie Luna plină. În noaptea de Lună plină, au petrecut cu 30% mai puțin timp în somn profund, au avut niveluri mai scăzute de melatonină și au dormit cu 20 de minute mai puțin, în medie.

Ritualuri la Luna plina

Apă cu energia lunii.

Apa lunară este apa care a avut timp să stea sub lumina lunii pline și să-i absoarbă o parte din putere. Poate fi folosită pentru o serie de lucruri, de la băut la baie și chiar pentru udarea plantelor de apartament.

Iată cum să o faci:

  • Umple un recipient cu apă. Dacă poți folosi apă de ploaie proaspătă, chiar mai bine, dar orice apă este bună.
  • Pui recipientul în lumina directă a lunii. Nu contează dacă este afară, pe verandă sau înăuntru, pe un pervaz. Oriunde cu lumina lunii va funcționa.
  • Spune o afirmație sau o rugăciune. Gândește-te la ce vrei să folosești această apă lunară și rostește o afirmație sau o rugăciune peste borcan pentru a-ți genera  intenția.
  • Las-o peste noapte. Odată ce recipientul este pus la loc și intenția ta este stabilită, lasă-l peste noapte la lumina lunii. Dimineața, apa cu energia lunii va fi gata!

Ce frici ai, în funcție de zodie. Care sunt cele mai mari temeri ale tale. Tu știai de ce ți-e frică?

Încarcă-ți cristalele

Dacă îți plac cristalele, atunci trebuie să știi că luna plină este momentul să le cureți și să le încarci. Similar cu apa lunară, tot ce trebuie să faci este să plasezi cristalele sub lumina lunii pline (în interior sau în exterior). Ai putea chiar să-ți lași cristalele la un loc cu apa lunară și să prinzi doi iepuri.

Ritual de manifestare

Indiferent de ceea ce dorești să manifești în funcție de fazele lunare,  trebuie să știi că luna plină poate ajuta la accelerarea procesului. Un simplu ritual de manifestare îți poate consolida intențiile de lună plină și te poate ajuta să duci lucrurile la bun sfârșit.

Iată cum poți construi un astfel de ritual:

  • Crează un altar sau un spațiu sacru în casa ta unde poți îndeplini acest ritual.
  • Adună câteva obiecte inspiraționale (fotografii, note, cărți, cristale sau orice altceva care conține energia a ceea ce vrei să manifești).
  • Stând în fața altarului, meditează și relaxează-ți mintea pentru câteva momente, în timp ce conștientizezi exact ce vrei.
  • Eliberează-te de orice judecată și închide ochii în timp ce te vizualizezi atrăgând exact ceea ce dorești. Îți poți concentra privirea pe anumite obiectele ca puncte de focalizare.

Superstiții practicate la români. Obiceiuri bizare la care recurgeau oamenii pentru a-și atinge anumite scopuri

sursa

Mai multe articole despre:
ritualuri luna plina bizar horoscop astrologie