MENIU

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. PONTA a votat: Sunt foarte încrezător, responsabil

sursa: OANA PAVELESCU/ <a href="http://inquamphotos.com" target="_blank">http://inquamphotos.com</a>
<p>REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Ponta, DECLARAŢIE ULUITOARE după ce a votat</p>

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Premierul Victor Ponta a votat, duminică, la ora 10:00, la Şcoala Generală Nr. 17, din Capitală. Candidatul PSD-UNPR-PC a venit cu soţia sa, Daciana Sârbu, şi cu cei doi copii. Aceasta a fost îmbrăcată tot în mov, culoare purtată, de altfel, şi în ziua primului tur al alegererilor prezidenţiale. Din "formaţie" a făcut parte şi primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014."Îl văd emoţionat. Sunt convinsă că o să fie o zi bună", a declarat Daciana Sârbu, după ce a votat, făcând referire la Victor Ponta.

Întrebată de ce este îmbrăcată în violet, aceasta a evitat să dea un răspuns, însă Victor Ponta a intervenit şi a declarat: "S-a întâmplat!"

"Azi am votat pentru ca toate mamele şi bunicii să poată trăi într-o ţară mai bună, ca toţi copiii să poată să aibă un viitor în România şi pentru convingerea mea ca, după 25 de ani de tranziţie, Daciana, eu, Oprescu nu o să mai fim o generaţie de sacrificiu. Sunt foarte încrezător, responsabil şi conştient de responsabilitatea pe care o să o am", a declarat Victor Ponta.