MENIU

Reziștii vor depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu. Ce spune Ciucă VIDEO

Ciolacu, subiect de moțiune. Foto/Guvern.

USR va depune moțiune de cenzură împotriva guvernului Ciolacu. Anunțul a fost făcut chiar de prezidențiabilul reziștilor, Elena Lasconi

Liderul USR, Elena Lasconi, face o mișcare interesantă, după ce liderul PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat că drumul coaliției PSD-PNL ”se oprește aici”. Lasconi a anunțat că USR va depune moțiune de cenzură împotriva guvernului Ciolacu și le cere liberalilor să aibă curajul de a susține acest demers.

 

 

”Am cunoscut mii de soldați, am fost și în teatrul de operații din Afganistan și sunt mândră de militarii noștri. Sunt pricepuți și curajoși.

Domnul Ciucă e politician si vrea să ajungă primul ostaș în fruntea țării. Hai să vedem cât curaj aveți, domnule Ciucă!

Sunt pe drum înspre Parlament ca să lucrez împreună cu colegii mei la moțiunea de cenzură prin care să dăm jos Guvernul, în frunte cu Ciolacu.

Nicolae Ciucă: Coaliția de guvernare se oprește aici

Nicolae Ciucă a anunțat luni seară, într-o intervenție video, că rupe coaliția cu PSD, acuzând partenerul de coaliție că are „în ADN-ul său abuzul de putere”. El precizează că liberalii rămân, totuși, în guvern în această perioadă „doar pentru a împiedica escaladarea completă a abuzurilor pe care le pot realiza (PSD – n.r.) pentru a câștiga alegerile”.

„Nu comentez decizia CCR, dar consecințele ultimei decizii pun un mare semn de intrebare privind democrația din România. Pentru prima dată în istoria României, o majoritate de 5 judecători, din care 4 numiți de PSD, a decis că cineva nu poate candida. Practic, a fost eliminat la masa verde un adversar. Nu mă preocupă dacă PSD se bucură de eliminarea unui competitor politici, ci că ar putea face lucruri de neimaginat, pentru că PSD are în ADN-ul său abuzul de putere și comportament de partid-stat. Astăzi elimină un candidat, mâine altul, poimâine închid instituții de presă, iar în final subordonează politic tot statul român. Coalția de guvernare cu PSD se oprește aici. Rămânem în executiv doar pentru a împiedica escaladarea completă a abuzurilor pe care le pot realiza pentru a câștiga alegerile”, a declarat Ciucă.

Mai multe articole despre:
motiune guvern ciolacu motiune lasconi ciolacu