MENIU

Reziștii se atacă între ei înainte de alegeri. Lasconi, abandonată de liderii USR. Vlad Voiculescu, ironizat într-un cânte: "Șeful pe plantații / Pune senatorii, pune deputații”.

Cătălin Drulă și Vlad Voiculescu nu par împăcați cu ideea că Elena Lasconi a preluat conducerea USR

Se duc lupte crâncene în partidul reziștilor, chiar înaintea alegerilor prezidențiale! La puțin timp după ce și-a anunțat candidatura la Palatul Cotroceni, Elena Lasconi pare să fi fost părăsită de colegi. Imaginea USR-ului este una divizată deoarece liderii par să se distanțeze de șefa lor. Mai mult, un cântec a devenit viral pe grupurile de comunicare ale USR dezvăluie jocurile pe care le-ar face Vlad Voiculescu pentru a-și impune oamenii pe liste.

Tensiunile de pare că sunt alimentate de bătălia pentru impunerea numelor de candidați pe lista de București. Un cântecel lansat pe grupurile de comunicare ale partidului insinuează că cel care face jocurile este chiar liderul organizației din Capitală, Vlad Voiculescu.

”Foaie verde palpitații, foaie verde palpitații
Este iarăși vremea marilor senzații
Se aleg senatorii, se aleg deputații.
Bătaia cea mare e pe București
Unde e pe listă cine nu gândești
O să fie iarăși Prună cu Năsui
Cuplul de poveste care face pui
Puii lor, desigur, vor fi deputați,
Nu-i lasă părinții lor neprotejați"
SURSA- GRUP USR 

 

Contactat de un post TV, Voiculescu a negat scenariul descris de cântec, afirmând că filiala se află în plin proces de a-i alege pe viitorii candidați. Despre melodie, acesta a spus că e cântată de cineva „pe care îl chinuie talentul”.

Pe de altă parte,  politicienii influenți din USR nu au susținut-o nici măcar la nivel declarativ pe noua blondă de la putere. Dominic Fritz, Allen Coliban, Cătălin Drulă sau Dan Barna nu au menționat pe paginile lor de socializare nimic despre anunțul candidaturii șefei partid

Imaginea USR-ului este una divizată întrucât liderii par să se distanțeze de șefa lor. 

Mai multe articole despre:
rezistii catec antivoiculescu lasconi usr