MENIU

#REZIST. Ţara este alături de Bucureşti. Mii de oameni au ieşit în stradă şi în oraşele mari

Mii de oameni au ieşit în stradă sâmbătă seara în marile oraşe din ţară, pentru a protesta modificării legilor justiţiei în Parlament, precum şi împotriva PSD.

UPDATE. Numărul persoanelor care protestează sâmbătă seara împotriva modificării legilor justiţiei în Parlament, precum şi împotriva PSD a ajuns la câteva mii în oraşele Cluj-Napoca, Sibiu, Timişoara, şi Iaşi, alte câteva sute participând la manifestaţii în alte localităţi ale ţării.

La Iaşi, numărul persoanelor care au plecat în marş pe străzile din zona centrală a ajuns la peste 3.000.

Peste 5.000 de persoane protestau, la Cluj-Napoca, sâmbătă seară, în jurul orei 19,00, împotriva modificărilor la legile justiţiei şi împotriva PSD.

La o ora de la inceperea protestului, in Piata Victoriei din Timisoara s-au strans aproximativ 3.000 de oameni, potrivit tion.ro.

În capitala Moldovei, la Iaşi, sunt 2000 de oameni care protestează.

Sunt 100 de persoane in strada si la Satu Mare, iar la Baia Mare circa 200. La Zalau sunt 70 de persoane pe platoul din centrul orasului.

Timişoara

Aproximativ 2.000 de persoane s-au adunat, sâmbătă seara, în centrul Timişoarei, pentru a protesta faţă de Legile Justiţiei, o “caracatiţă a corupţiei”, cu chipul lui Liviu Dragnea, fiind formată pe platoul din faţa Operei, conform Mediafax.

“Caracatiţa corupţiei” a fost confecţionată dintr-un material roşu, pe care a fost lipită o imagine cu Liviu Dragnea, preşedintele PSD.

Caracatiţa are 15 tentacule, iar la capătul fiecăruia a fost prinsă câte o fotografie cu mai mulţi miniştri sau lideri ai PSD-ALDE, printre care Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele ALDE, Carmen Dan, ministrul de Interne, sau Gabriela Firea, primarul Bucureştiului.

Mai multe articole despre:
proteste REZIST