MENIU

REVOLTĂTOR: dezvoltator imobiliar din Bragadiru acuzat de pedofilie

REVOLTĂTOR: dezvoltator imobiliar din Bragadiru acuzat de pedofilie

Un cunoscut dezvoltator imobiliar din Bragadiru a fost ridicat cu mascații după ce a fost acuzat că ar fi agresat sexual o minoră. Bărbatul nu este la prima abatere de acest gen. În vară a fost implicat într-un alt scandal cu tentă sexuală, cu o altă minoră. La acel moment, părinții l-au filmat pe ascuns pe agresor.

Polițiștii ilfoveni au intrat în alertă, duminica trecută, după ce tatăl unei fetițe de 14 ani a sunat la 112, pentru a anunța că fiica sa a fost agresată sexual. Părintele a spus că presupusul agresor este chiar proprietarul unui complex rezidențial din Bragadiru.

Potrivit unor surse din anchetă, vineri, fetița a ieșit să-și plimbe câinele împreună cu doi prieteni de vârsta ei. Animalul a fost atacat de câinii afaceristului. Acesta a încercat să le explice copiilor că animalele lui sunt prietenoase și fără a ține cont de nimic, a luat-o pe fată și a sărutat-o cu forța. Deși la scena incredibilă au fost de față și cei doi prieteni ai copilei, agresorul nu s-a oprit aici. El a încercat să o atingă pe fată. Scena s-a repetat și a doua zi. Abia duminică victima și-a făcut curaj și i-a povestit tatălui său incidentul, iar el a sunat disperat la poliție.

După audierea copiilor, polițiștii au descins cu trupe speciale și l-au ridicat pe agresor, care a fost reținut pentru 24 de ore. Tatăl fetei a declarat că dezvoltatorul imobiliar ar fi încercat să îl mituiască. I-a oferit un apartament dacă își retrage plângerea.

Afaceristul a avut un conflict și cu luptătorii Ion Pascu și Benny Adegbui, care au vrut să cumpere locuințe în cartierul de lux din Bragadiru. Au renunțat, însă, pentru că au crezut că dezvoltatorul a încercat să-i păcălească.

 

 

Mai multe articole despre:
pedofili