MENIU

REVOLTĂ într-un sat din județul Giurgiu, după ce fântânile au SECAT. MOTIVUL este incredibil

Fântână /Captură video

Scandal de proporții într-o localitate din județul Giurgiu. Sute de localnici susțin că au rămas fără apă în fântâni din cauza unei balastiere deținute de un afacerist grec. Balastiera se întinde pe câteva hectare, iar săpăturile ajung la 40 de metri adâncime, spun localnicii, motiv pentru care pânza freatică a fost afectată. Contactat de Realitatea PLUS, omul de afaceri care deține cariera nu a dorit să comenteze subiectul. 

Satul Moșteni din județul Giurgiu nu este racordat la rețeaua de apă, motiv pentru care localnicii au fântâni sau puțuri cu hidrofor. De ceva timp fântânile nu mai sunt funcționale din cauza lucrărilor la o carieră care au afectat pânza freatică. Localnicii sunt revoltați și spun că sunt nevoiți să cumpere apă la sticlă pentru a se putea spăla.

Sătenii spun că patronul balastierei le-a făcut puțuri noi, însă restul cheltuielilor trebuie să le suporte tot ei.

Oamenii îl acuză pe patron că scoate toată apa din pânza freatică și o aruncă în râul Sabar, în timp ce lor le seacă fântânile.

Echipa Realitatea PLUS l-a contactat și pe omul de afaceri grec care deține balastiera, însă acesta nu a vrut să comenteze subiectul. 

Mai multe articole despre:
fantani fantani secate balastiera giurgiu