MENIU

Revelion de coșmar pentru doi turiști. Au plătit pentru un hotel de 4 stele, dar s-au îngrozit

<p>Au recunoscut tot! Doi bugetari au &icirc;nceput să vorbească despre jaful silvic</p>

Surprize neplăcute pentru doi turiști. Au plătit din timp un revelion la malul mării, dar și-au văzut planurile date peste cap! La un hotel de 4 stele din Mamaia, turiștii au constatat că trebuie să pună lemne pe foc pentru a se încălzi. E o piesă mai mult decorativ, le-au spus patronii. Dar clienții au avut mai multe nemulțumiri, scrie www.tvr.ro.

Cei doi turiști au găsit hotelul pe internet și au fost cuceriți de fotografiile și recenziile pozitive. Au rezervat din timp un sejur de 3 zile pentru care au plătit 1.700 de lei. Când au ajuns, alta era realitatea. Oamenii și-au cerut banii înapoi, dar patronii au refuzat. Reprezentanții hotelului susțin că turiștii ar fi plecat din altă cauză.

În hotelul de 4 stele sunt și alți turiști, care se declară mulțumiți doar că, din când în când, trebuie să pună lemne pe foc. În final, cei doi clienți nemulțumiți și-au primit banii. Nu e prima dată când hotelul primește reclamații din partea clienților. În 2009, complexul, pe atunci de 5 stele, a fost declasificat de Ministerul Turismului pentru deficiențe privind personalul și calitatea serviciilor.