MENIU

Reţeta completă pentru a scăpa definitiv de grăsimea de pe abdomen

<p>Dieta de "48 de ore" a cucerit &icirc;ntreagă lume. Poţi slăbi 3-4 kg foarte uşor</p>

Dacă doriți să vă detoxifiați organismul, trebuie să rămâneți extrem de hidratat. Cel mai bun mod de a realiza acest lucru este sa beti cel puțin 2 litri de apă pe zi, să consumați fructe și legume bogate în apă, precum și să beți ceaiuri de plante.

Ceaiuri de plante sunt extrem de benefice și sănătoase și au proprietăți alcalinizante de curățare, precum și funcții antiinflamatorii puternice. Ele te ajută să și slăbești, dar și să scapi de grăsimea aceea încăpățânată de pe abdomen! Uite rețeta care te poate scăpa de kilogramele în plus!

Ceai verde

Frunza de ceai verde este bogată în teanină (aminoacizi), care este benefică pentru reducerea stresului și îmbunătățeste capacitatea creierului. Este un antioxidant extrem de puternic și conține mai multe proprietăți de vindecare: reduce tensiunea arterială, te ajută să pierzi în greutate, are proprietăți antivirale, reduce stresul, ajută împotriva artritei, bogate în polifenoli, flavonoide, care sunt cunoscute ca antioxidanți puternici și relee de detonare a metabolismului.

Muşeţel

Acest ceai are un efect calmant asupra sistemului digestiv și nervos. Relaxează mușchii din sistemul digestiv.

Citeşte continuarea pe elli.ro.

Mai multe articole despre:
slăbit rapid ceai de plante