MENIU

Rețea de beizadele în jurul lui Vlad Pascu: Tinerii de bani gata, viață cu petreceri și droguri - Halucinant cum scăpau de dosare

Rețea de beizadele în jurul lui Vlad Pascu / Foto: INQUAM/Octav Ganea

Noi date uluitoare continuă să apară despre anturajul lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri și a rănit alți trei în accidentul tragic din 2 Mai. Toți prietenii tânărului de 19 ani fac parte din familii cu bani, însă dezorganizate, și viața lor este construită în jurul drogurilor. Aproape toate beizadelele au probleme cu legea, cu dosare la DIICOT, de care au scăpat însă de-a lungul timpului.

 

Apar informații halucinante despre prietenii lui Vlad Pascu. Anturajul șoferului drogat care a ucis cei doi tineri la 2 Mai este format tot din beizadele care au scăpat de-a lungul timpului de dosare penale, relatează Realitatea PLUS. Tinerii de bani gata se distrează la petreceri cu droguri, iar majoritatea dintre ei au avut probleme cu legea, dar au scăpat ușor. Aceștia provin din familii dezorganizate și pentru că au bani, cresc mai mult în sub umbrela traficanților decât a părinților. 

La aproape o lună de la tragicul accident din 2 Mai, Vlad Pascu le-a spus procurorilor DIICOT cine sunt prietenii de la care lua droguri.

Filmul accidentului teribil provocat de șoferul drogat Vlad Pascu - Cum a fost lăsată beizadeaua să ucidă

CUM ȘI-A TURNAT VLAD PASCU PRIETENII LA DIICOT

„Și eu am consumat, în aceleași împrejurări, amfetamină și oxicodonă, care mie mi-a fost adusă la comanda mea de „Doctorul” (...)

În anii trecuți, când eram cu Tudor Duma, acesta s-a întâlnit cu Lopată în parcul Herăstrău unde purtau discuții despre droguri (...) aproape de fiecare dată am fumat împreună canabis adus de Lopată. (...)

Maru mi-a vândut droguri și mi-a făcut legătura cu alte persoane care vindeau droguri”, a declarat Vlad Pascu, potrivit DIICOT.

Aceștia ar fi cumpărat deseori droguri angro. „Lopată” i-a adus lui Maru o pungă cu aproximativ 250 de grame de canabis pe care le-a cumpărat cu la un preț de 3 ori mai mic.

Frații Constantin (cunoscuți sub numele de "Lopată" și "Ciprian") au avut dosare penale pentru posesie de droguri și au scăpat cu 10 luni de închisoare cu suspendare. Maru a scăpat și el de șase dosare penale.

Prietenii lui Pascu din noaptea tragediei din 2 Mai sunt toți consumatori de droguri. Rafa, Paco și Mudi au fost cazați la aceeași vilă din Vama Veche, iar unul dintre aceștia este fiul unei profesoare celebre.

"Pascu ăla o să scape. Vă zicem noi, pentru că ăla e gen milionar pe bune. (...) O să-l trimită Poliția în Bolivia, America de Sud", spune băiatul unui înalt funcționar al statului român, detașat la o ambasadă”, spune unul dintre prietenii lui Vlad Pascu, într-un videoclip postat pe rețelele de socializare, potrivit Realitatea PLUS.

Unul dintre tineri este băiatul unui înalt funcționar al statului român detașat la o ambasadă.

Un alt prieten mărturisește cum a făcut accident cu Vlad Pascu și a scăpat.

„În aceeași masină, aceeasi masina cu care a omorat alea două persoane, a facut accident cu mine in prima zi în care ne-am văzut”, spune acesta.

Tinerii au părinți influenți cu bani, însă familiile lor sunt dezorganizate și trăiesc mai mult în anturaj decât cu vreunul dintre părinți, relatează Realitatea PLUS.

„Păi tac-su deja a plecat, frate, pai da, normal ca a fugit în Olanda, că a făcut multe si pe aicea, rău de tot în România. Știi când a plecat? Că veneau reporterii, mă, în fiecare zi la el”, spune același tânăr, potrivit Realitatea PLUS.

Vila familiei Pascu din nordul Capitalei era doar a băiatului.

Șocant este că toți au tiparul lui Pascu. Sunt prinși de polițiști, duși la DIICOT și scapă de urmărirea penală, potrivit Realitatea PLUS.

Singurii arestați din jurul lui Pascu sunt frații Constantin și Maru. 

 

Mai multe articole despre: