MENIU

Regele Charles și-a dedicat întreaga viață tronului Marii Britanii. Apariții impecabile și povești controversate - FOTO

Prințul Charles va fi încoronat Rege al Marii Britanii după cea mai lungă așteptare din istoria monarhiei britanice. Acesta a fost, cu siguranță, unul dintre cei mai controversați oameni din Familia Regală, prin căsătoria cu prințesa Diana. A trăit în umbra Prințesei Inimilor ani în șir, a făcut doi copii cu Diana - pe William și pe Harry - și după moartea prințesei care a marcat o lume întreagă s-a căsătorit cu Camilla, cea pe care a iubit-o în secret întotdeauna. 

Regele Charles, care a împlinit 74 de ani în luna noiembrie, și-a dedicat întreaga viață tronului Marii Britanii. Chiar dacă are o poveste controversată, acesta a avut apariții impecabile în public, încă de la vârste fragede.


Povestea de viață a acestuia a ajuns subiectul mai multor filme și documentare și căsătoria lui cu prințesa Diana a stârnit o mulțime de controverse. Deși s-a căsătorit cu Diana - cea supranumită Prințesa Inimilor - a trăit mereu cu o dragoste uriașă față de Camilla. De multe ori, Diana a învinovățit-o pe Camila pentru mariajul eșuat pe care l-a avut cu prințul Charles.


Charles s-a născut la Palatul Buckingham, pe 14 noiembrie 1948, și este fiul cel mare al reginei Elisabeta a II-a și al prințului Philip, cel care a murit în aprilie anul trecut. Mai mult, Charles este primul moștenitor al Familiei Regale Britanice care NU a fost școlit acasă și are studii terminate la liceul Gordonstoun din nordul Scoției și Colegiul Trinity din cadrul Universității Cambridge. 

Mai multe articole despre:
charles incoronare