MENIU

Reduceri parfumuri. Prețuri mai mici cu până la 80% pe Elefant.ro

În aceste zile, unul dintre cele mai importante magazine online din România, Elefant.ro, are o serie de reduceri interesante la parfumuri.

Întreaga listă de redueri parfumuri o găsiți LA ACEST LINK

Reducere 72%. Apa de toaleta Dare, 100 ml, pentru femei. Un parfum indraznet dar senzual, cu o alura florala si fructata, conceput pentru femeile increzatoare si pasionale. Note de varf: mandarina, para, floare de lime; Note de mijloc: floare de cactus, iasomie, trandafir salbatic; Note de baza: lemn de pal, cocos, mosc. Întreaga listă de reduceri parfumuri o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 64%. Apa de toaleta I Love Love, 100 ml, pentru femei. I Love Love este un parfum puternic si tineresc, conceput special pentru persoanele care nu se tem sa fie in centrul atentiei. Induce sentimente de dragoste si euforie datorita aormelor fructate. Ca un cocktail, se remarca prin note de ceai de trandafir, citrice si crini de vale. Aceste note sunt inlocuite de coacaze rosii si scortisoare subliniat de note subtile de lemn. Note de varf: portocala, grapefruit, strugurei rosii si lamaie; Note de mijloc: lacramioare, ceai, papura, trestie de zahar si scortisoara; Note de baza: mosc, cedru si note lemnoase. Întreaga listă de reduceri parfumuri o găsiți LA ACEST LINK.

Apa de toaleta Cerruti 1881, 100 ml, pentru femei. Cerruti 1881 este un parfum floral-lemnos pentru femei, a carui compozitie poarta semnatura maestrului parfumier Claire Cain. Cald si bogat, acesta se adreseaza femeilor irezistibile care doresc sa fie admirate pentru eleganta si individualitatea lor. Note de varf: crin, iasomie, bergamota, mimoza, violeta, iris, trandafir; Note de mijloc: narcisa, geranium, coriandru, iasomie, tuberoza, iris, portocala; Note de baza: lemn de santal, ambra, vanilie, mosc, cedru. Întreaga listă de reduceri parfumuri o găsiți LA ACEST LINK.

Apa de parfum Chopard Wish, 75 ml, pentru femei. Chopard Wish reprezinta dorinta oricarei femei, un parfum de lux senzual si misterios. Brand-ul Chopard este cunoscut in intreaga lume pentru bijuteriile perfecte ce le creeaza, insa a devenit popular si pe piata parfumurilor datorita produselor unice si seducatoare. Note de varf: salcam; Note de mijloc: caprifoi; Note de baza: violeta. Întreaga listă de reduceri parfumuri dama o găsiți AICI.

Reduceri parfumuri. Oferte și pentru bărbați

Reducere 63%. Apa de toaleta Adventure, 100 ml, pentru barbati. Compozitia parfumului este inspirata de tinuturi exotice indepartate. Special conceput pentru barbatul caruia ii place aventura. Adventure este parte integranta a celor care iubesc adrenalina. Note de varf: lamaie, bergamota, piper, mandarina. Note de mijloc: menta, condimente, susan. Note de baza: cedru, mosc, vetiver. Întreaga listă de reduceri parfumuri o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 73%. Apa de toaleta 1000 Miglia, 50 ml, pentru barbati. Apa de toaleta Chopard 1000 Miglia este un parfum aromatic-fougere de barbati, lansat in 2013. 1000 Miglia a fost creat de Olivier Polge si Bruno Jovanovic. Note de varf: lavanda, bergamota, ienupar; Note de mijloc: violeta, iarba, piele, asfalt; Note de baza: cafea, tonuri lemnoase, chihlimbar. Întreaga listă de reduceri parfumuri barbati o gasiti LA ACEST LINK

Reduceri 49%. Apa de toaleta Eternity Now,100ml,pentru barbati. Notele de varf: nectar de cocos,ghimbir si anason stelat. Notele de mijloc: carambola (fructul stea), paciuli si cedru. Notele de baza: cedru de Maroc, boabe de tonka si vanilie. Întreaga listă de reduceri parfumuri o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 55%. Apa de toaleta Man, 60 ml, pentru barbati. Bvlgari Man este un parfum foarte elegant si fermecator. Ingredientele sunt in asa fel amestecate, incat sa creeze un miros armonios si perfect acordat. Eleganta si puterea magica a elementelor lemnoase confera un sentiment de armonie si de perfectiune, care te invaluie intr-un miros minunat si elegant. Note de varf: bergamota, cactus, grapefruit; Note de mijloc: chihlimbar, frezie, cardamom; Note de baza: vetiver, lemn, benzoin. Întreaga listă de reduceri parfumuri o găsiți LA ACEST LINK.