MENIU

Reduceri la încălțăminte. Top 10 oferte la adidași și teniși de la Zorilestore.ro

Cei de la Zorilestore.ro au câteva oferte atractive la adidași și teniși în această perioadă, atât pentru femei și bărbați, cât și pentru copii. Iată câteva dintre cele mai interesante reduceri la încălțăminte. 

Întreaga listă de reduceri la încălțăminte de la Zorilestore.ro o găsiți LA ACEST LINK

Reducere de 53%. Tenisi VANS pentru barbati CHIMA FERGUSON PRO 3. Sunt confectionati din material textil si piele. Combinatia de texturi si culori, care imite blugul prespalat, va acorda un aspect deosebit. Talpa interioara este moale, piciorul respira si sta relaxat. In laterale are 2 gauri incadrate in metal , care permit aerului sa circule. Sistemul de inchidere pe baza de siret, faciliteaza incaltarea si fixeaza tenisul pe picior.Tenisi VANS pentru barbati CHIMA FERGUSON PRO 3. Întreaga listă de reduceri la încălțăminte de la Zorilestore.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere de 53%. Tenisi VANS pentru barbati ERA CA. Sunt confectionati din piele intoarsa, material rezistent si durabil. Sistemul de inchidere pe baza de siret, faciliteaza incaltarea si fixeaza tenisul pe picior. Sunt captusiti cu piele, talpa interioara este moale, piciorul sta relaxat si nu transpira. Talpa exterioara din cauciuc, va acorda aderenta si stabilitate pe orice suprafata. Întreaga listă de reduceri la încălțăminte de la Zorilestore.ro o găsiți AICI.

Reducere 50%. Tenisi VANS pentru femei AUTHENTIC LO PRO. Partea superioara este creata din material textil, fiind confortabili, rezistenti uzurii si ruperii. Sunt intariti la calcai pentru siguranta si durabilitate. Talpa interioara este moale, comoda si sunt captusiti cu material textil, piciorul va sta relaxat. Talpa exterioara din cauciuc, le ofera aderenta pe orice suprafata. Mai multe detalii și reduceri teniși găsiți AICI.

Reducere 48%. Tenisi LE COQ SPORTIF pentru femei LILAS MF. Partea superioara este confectionata 100% din materiale sintetice, ce va ofera lejeritate, confort si va mentin piciorul uscat in permanenta. Capacul din cauciuc, din partea frontala va ofera un plus de protectie impotriva factorilor externi si schimba design-ul pantofului pentru ca dumneavoastra sa fiti mereu in centrul atentiei. Întreaga listă de reduceri la încălțăminte de la Zorilestore.ro o găsiți AICI.

 

Reduceri la încălțăminte. Oferte și pentru copii la Zorilestore.ro

Reducere 52%. Tenisi Slip On LE COQ SPORTIF pentru barbati FERDINAND 2 SLIP ON FLOWERS. Combinatia de culori, materiale si imprimeul floral inedit, va scoate in evidenta in orice situatie. Benzile elastice din laterale faciliteaza incaltarea si fixeaza tenisul slip on pe picior. Întreaga listă de reduceri Zorilestore.ro o găsiți AICI.

Reducere 50%. Pantofi sport PUMA pentru copii JANINE DANCE V JR. Partea superioara este confectionata in intregime din piele sintetica, sunt rezistenti la uzura si rupturi, iar sistemul de prindere pe baza de bareta cu velcro, faciliteaza incaltarea si fixeaza pantoful pe picior. Talpa interioara Kinder-Fit va ajuat sa fiti siguri ca marimea este potrivita pentru copilul dumneavoastra, este comoda si lasa piciorul sa respire. Mai multe detalii despre reduceri Zorilestore.ro găsiți AICI.

Reducere 52%. Bascheti PUMA pentru femei PUMA IBIZA MID NM #1 UNISEX WNS. Partea superioara este confectionata din material textil si piele ecologica, combinatie rezistenta la uzura si rupere ce va asigura confort, lejeritate si nu irita pielea. Cauciucul din partea frontala si design-ul inalt de bascheti va schimba placut aspectul si va scot in evidenta in orice situatie. Întreaga listă de reduceri la încălțăminte o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 48%. Tenisi Slip On PEPE JEANS pentru barbati HARRY SLIP ON. Sunt confectionati din material textil si piele intoarsa. Combinatia de texturi, culori si imprimeul floral supradimensionat, va acorda un aspect deosebit. Talpa interioara este din pluta, piciorul respira si sta relaxat. In laterale are benzi elastice care faciliteaza incaltarea si 2 gauri incadrate in metal. Mai multe detalii găsiți AICI.

Reducere 44%. Pantofi sport LE COQ SPORTIF pentru femei ECLAT TRAIL W BALLISTIC. Partea superioara este confectionata din piele intoarsa si material sintetic (nailon), sunt rezistenti uzurii si ruperii. Combinatia de texturi si culori, le dau un aspect placut. Talpa interioara este comoda si sunt captusiti cu un material textil care mentine temperatura piciorului constanta. Mai multe detalii aflați AICI.