MENIU

Reduceri eMAG. Mașini de spălat vase cu prețuri minime. Vezi oferta pe larg

Nu e așa că nu mai aveți chef de vase, după ce petrecerea s-a terminat? Adevarul este ca nimănui nu-i place să stea în fața unei grămezi de vase. Dacă petrecem o medie de 15 minute pe zi spălând vase, asta înseamnă 105 minute într-o săptămână, iar într-un an 70 de ore. 

Adică, aproape 3 zile pierdem dintr-un an, când am putea face o altă activitate care să ne facă placere. Să citim o carte, să ne plimbăm, să ne jucăm cu cei mici sau să ne dedicăm unui nou hobby.

Mașinile de spălat haine deja au cucerit casele românilor, așă că a venit momentul să trecem la o altă îmbunătățire și dotare a caselor noastre: mașina de spălat vase.

Timp mai puțin, economie la apă, o igienizare mai bună a vaselor și confortul dumneavoastră. Nu este așa că v-am stârnit interesul?

Toată oferta eMAG pentru mașinile de spălat vase AICI.

Iată câteva oferte care să vă inspire:

Mașini de spălat vase standard din oferta eMAG. Cele mai bune dintre reduceri

Whirlpool ADP 522 IX

Primul model pe care îl aducem în atenție este mașina de spalat vase de la Whirlpool, modelul ADP522 IX. Este argintie, are 8 programe și un consum energetic redus, fiind clasa A++. Detalii AICI.

Beko DFN16410X

Nu veți mai pierde timpul cu mașina de spălat vase de la Beko. Intră mai multe vase, are 6 programe și funcția FAST, pentru zilele când vă grăbiți, dar nu vreți să lăsați vasele murdare. Oferta AICI. https://goo.gl/5Cr7xb

Hotpoint-Ariston LSFF 9M124 CX EU

Datorită programului Buy Back al celor de la eMAG puteți face schimb cu un produs vechi și veți primi și un cupon în valoare de până la 200 de lei, în acest caz. Detalii despre program puteți afla de AICI. Iar produsul îl găsiți AICI.

Indesit DSR57H96Z

10 seturi de vase, 7 programe, Clasa A++ și un preț mic, mic sunt calitățile care fac din această mașină de spălat - de cumpărat. Găsiți oferta AICI.

Gorenje GS54110W

Cei de la Gorenje ne aduc modelul GS54110W, dotat cu 3 coșuri, 5 programe disponibile pentru vase impecabile și un consum de apa de 2.520 de litri pe an. Găsiți produsul AICI.

Electrolux ESF5535LOW

Spălați vasele între două feluri de mancare! Asta da tehnologie modernă. Și consumă și patina energie avțnd clasa A+++. Detalii AICI.

Mașini de spălat vase incorporabile din oferta eMAG - Top reduceri

Hansa ZIM436EH

Nimeni nu va știi ce ascunzi în dulapul de bucătărie, cu modelul incorporabil Hansa ZIM436EH. Pot încăpea 10 seturi de vase și i-au fost incluse 6 programe pe care să le butonați după bunul plac. Produsul AICI.

Whirlpool 6th Sense ADG 422

Mașinile de spălat vase cu al șaselea simț al celor de la Whirlpool vă oferă rezultate extraordinare. Vase curate, chiar dacă puneți mai multe și un consum cu 30% redus.

Link-ul către oferta eMAG AICI.

Gorenje Simplicity GV6SY2B

Dacă vă place non-culoarea, Gorenje Simplicity este alegerea perfecta. O mașină de spălat sobră, neagă, în care vă încap 12 seturi de vase.  Oferta pentru acest produs, AICI.

Franke FDW 612 EHL 5P

Cei de la Franke au dotat acest model cu un programator electronic, ca dumneavoastră să puteți sta liniștiți în timp ce mașina își face treaba. Plus că este dotată și cu un sitem de siguranță care întrerupe alimentarea cu apă în caz de inundare. Detalii despre ofertă AICI.

Toată oferta eMAG pentru mașinile de spălat vase AICI