MENIU

Reduceri eMAG la toate produsele Asus. Rar gasesti astfel de preturi la laptopuri si sisteme PC

Profita acum de marile reduceri eMAG la toate produsele Asus. Fie ca ai nevoie de un nou laptop sau un sistem PC mai performant, eMAG are super preturi la produsele tale preferate, de la monitoare la component PC si desktopuri.

Intreaga lista cu produse Asus reduse la eMAG poate fi consultata AICI.

Profita de reducerile de pana la 30% la laptopurile Asus 2 in 1, bucura-te de modele portabile, cu autonomie mare a bateriei, lucreaza fara intrerupere sau vizioneaza un film la o calitate excelenta. Siguranta datelor tale este mult mai ridicata datorita senzorului de amprente inteligent, cu sistem de scanare automata instant ID.

Noile tehnologii Asus la laptopuri ofera design-uri moderne, termice inteligente, cu sisteme de racire de ultima generatie. Aceste produse ofera eficienta si performanta cu noile procesoare Intel Core i3, i5 sau i7 de generatie 7. In plus, aceste laptopuri ofera imagini pline de viata datorita gamei de culori 100% sRGB.Asadar, profita de un consum redus de energie, de viteza si performanta ridicate si de multitasking mai productiv.

O alta oferta eMAG la produsele Asus se refera la monitoare de ultima generatie. Fa-ti munca mult mai usoara cu un monitor performant sau ditreaza-te cu un monitor creat special pentru jocuri cu actiune rapida si intensa. Monitoare cu timp de raspuns ultra-rapid, cu rata de reimporspatare impresionanta de 144 Hz.

Desktopurile Asus la super reduceri eMAG sunt cea mai buna oportunitate de a achizitiona un produs nou, modern, ultra performant. Cu cele mai noi procesoare, acestea suporta filme la cea mai buna calitate, cu un sunet mult mai profund si mai clar.

Afla care sunt reducerile si la noile mini PC-uri Asus, special proiectate pentru orice locuinta, mici si elegante, ce se pot monta pe spatele monitorului. Profita de cat mai mult spatiu, dar de eficienta si performanta excelenta, redare cursive si dotate cu cele mai noi procesoare Intel Core i7, i5 sau i3.

Profita de super reducerile de pana la 50% si la componentele PC Asus vandute de eMAG. De la cele mai bune placi de baza la cele mai performante placi de sunet sau placi video, pentru toate nevoile si buzunarele. Alte reduceri pur si simplu incredibile, de pana la 50% se gasesc si la accesoriile de PC Asus, vandute de eMAG. Achizitioneaza o geanta sau un ghiozdan nou pentru laptop, un mouse mai performant, casti si tastaturi de ultima generatie.

 

Mai multe articole despre:
emag