MENIU

Explozie de cazuri Covid în Capitală. Autoritățile iau în calcul LIMITAREA accesului în stațiile de METROU

Record de cazuri Covid în Capitală. Autoritățile iau în calcul LIMITAREA accesului în stațiile de METROU

După numărul alarmant de cazuri de coronavirus raportate în Capitală, METROREX ia în calcul să limiteze accesul în stațiile de metrou. Potrivit unui comunicat, personalul de pază susținut de Poliția Metrou și alte forțe de ordine publică vor limita, după caz, accesul călatorilor în stațiile de metrou pentru evitarea supraaaglomerării. 

"Urmare a evolutiei cazurilor de imbolnavire cu Covid si a urgentelor medicale, in cadrul actiunilor comune de cooperare, in data de 14.10.2020, la sediul Metrorex a avut loc o intalnire la care au participat reprezentanti ai ISUB-IF, ai Politiei Metrou, si ai firmelor impreuna cu reprezentantii Metrorex.
In cadrul intalnirii, in urma analizelor efectuate s-au concluzionat urmatoarele:
 -personalul medical care efectueaza interventia va avea in vedere extragerea persoanelor afectate din tren, acolo unde situatia o permite;
 -personalul de paza, impreuna cu Politia Metrou si cu alte forte de ordine publica, precum si salvatorii Metrorex, vor asigura protectia zonei de interventie;
-personalul de paza sustinut de Politia Metrou si alte forte de ordine publica, vor limita dupa caz, accesul calatorilor in statiile de metrou pentru evitarea supraaaglomerarii", informează METROREX.

Mai multe articole despre:
metrou coronavirus