MENIU

Recompensă pentru merituoși. O excursie de vis pentru copiii săraci din Vaslui

Sărăcia sufocă visurile a mii de copii din România. Lipsa banilor îi împiedică să mai spere şi să lupte pentru o viaţă mai bună. Mulţi nu abandonează însă! Continuă să meargă la şcoală şi chiar au rezulate remarcabile, în ciuda lipsurilor cu care se confruntă. Pentru a-i recompensa, Realitatea TV, în parteneriat cu Fundaţia World Vision şi Perfect Tour au demarat campania Viitor Pentru Copii. Drept răsplată pentru efortul depus, cinci dintre copii vor avea ocazia să meargă împreună cu întreaga familie în lumea de vis a personajelor de desene animate - Disneyland Paris.

Aici, la Disney Land Paris, unde lumea de vis se confundă cu realitatea, vor ajunge în luna august cinci copii merituoşi. Realitatea TV, în parteneriat cu Fundaţia World Vision şi Perfect Tour au demarat campania "Viitor pentru Copii". Drept răsplată pentru efortul lor de a merge la şcoală şi chiar de a obţine rezultate excepţionale, în ciuda lipsurilor financiare, copiii din zonele sărace ale României pot câştiga o excursie la Disney Land Paris. Campania  "Viitor pentru copii" începe în judeţul Vaslui, cea mai săracă provincie din Uniunea Europeană.

Dacă ai împlinit şapte ani, dar nu ai trecut încă de vârsta de 11 ani, eşti elev şi locuieşti în judeţul Vaslui, scrie-ne povestea ta de viaţă!

Trimite scrisoarea ta, până pe data de 22 iunie, pe adresa Str. Theodor Aman, nr 11, Bucuresti, sau pe adresa de email office@viitorpentrucopii.ro.

Toate poveştile vor fi citite, iar cele mai impresionante sau emoţionante vor fi selectate şi postate pe platforma www.viitorpentrucopii.ro. În ultima etapă, publicul va decide cine sunt cei cinci copii care merită să plece la Disney Land Paris, împreună cu familiile lor.

Astfel, Realitatea TV, în parteneriat cu Fundaţia World Vision şi Perfect Tour recompensează pe copiii merituoşi, care, în ciuda lipsurilor, continuă să meargă la şcoală şi să lupte pentru o viaţă mai bună. Toate informaţiile şi detaliile acestui proiect sunt pe site-ul www.viitorpentrucopii.ro.