MENIU

Reacția oficială a ministrului Justiției după ce Nelu Tătaru a fost dus la audieri la DNA Iaşi

Alina Gorghiu, reacție la scandalul Nelu Tătaru. Foto/Arhivă

Ministrul Justiției consideră că, cel puțin în momentul de față, în scandalul fostului ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, acuzațiile sunt doar pe surse, iar în momentul în care va exista și o comunicare oficială, Alina Gorghiu își va exprima punctul de vedere. 

Ministrul liberal al Justiţiei Alina Gorghiu a avut joi o primă reacţie după apariţia informaţiilor conform cărora colegul său de partid Nelu Tătaru a fost dus la audieri la DNA.

”Am vazut sursele, în momentul în care vom vedea o comunicare oficială de la instituţiile statului, atunci vorm putea comenta”, a fost răspunsul lui Gorghiu la solicitarea jurnaliştilor de a comenta acuzaţiile de luare de mită aduse lui Tătaru.

Fostul ministru al Sănătății Nelu Tătaru, cercetat de DNA pentru luare de mită de la pacienți: bani, ouă și găini!

Fostul ministru liberal al Sănătăţii Nelu Tătaru este audiat joi dimineaţă, la DNA Iaşi, fiind acuzat de mai multe fapte de luare de mită.

Fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, este acuzat de procurorii DNA de luare de mită. Potrivit unor surse, Tătaru ar fi luat mită de la pacienți, pe vremea când era doctor la Huși, în sume mici de bani, dar și ouă sau găini. Peste 100 de acte materiale ar fi în cercetare. Tătaru ar fi fost filmat primind mita.