MENIU

Reacția AUR după ce BEC a respins contestați privind secțiile din diaspora. "Abuzurile sistemului continuă: AUR nu va avea oameni în secțiile de vot din diaspora!"

Simion susține că în spatele deciziei s-ar afla PSD

Biroul Electoral Central a respins contestația AUR privind excluderea reprezentanților partidului din secțiile de vot din diaspora la alegerile prezidențiale. Astfel, sistemul condus de PSD dă liber la fraudarea voturilor, fără ca AUR să poată veghea la corectitudinea procesului electoral pentru alegerea președintelui României, a transis partidul lui Goerge Simion într-un comunicat.

„Nu vom avea reprezentanți în secțiile de vot din diaspora la alegerile prezidențiale. La parlamentare o să avem, dar eu sunt văduvit de reprezentanți în acele secții de vot”, a declarat președintele AUR, George Simion.

BEC a respins contestația AUR. Partidul lui George Simion nu va avea reprezentanți în secțiile din diaspora

PSD a încercat cu orice preț să scoată AUR din cursa electorală pentru alegerile prezidențiale. Acum încearcă fraudarea alegerilor prezidențiale în diaspora, acolo unde George Simion este candidatul cu cele mai mari șanse. 

Alianța pentru Unirea Românilor a protestat astăzi în fața Biroului Electoral Central, față de hotărârea BEC total abuzivă, o decizie care face imposibilă apărarea voturilor românilor care trăiesc în străinătate, cei alungați de guvernarea PSD din ultimii 35 de ani. 

„Suntem aici pentru că Biroul Electoral pentru secțiile de vot din străinătate nu admit reprezentanții AUR, partid parlamentar, în secțiile de vot, decât ca ultimă, ultimă, ultimă opțiune. Eu ca și candidat la alegerile prezidențiale în turul I și turul II am nevoie ca voturile mele să fie apărate și să nu fie furate de PSD, de Ciolacu, de Hrebenciuc, de Vanghelie și de Geoană. Vrem alegeri libere! După ce am fost ridicați cu trei zile înainte de alegerile parlamentare, după decizia CCR, după scoaterea noastră de pe buletinele de vot cum au încercat la Bistrița Năsăud, la baronul roșu Radu Moldovan, după toate mizeriile astea, s-a văzut ce vrea PSD și cine conduce PSD și pe cei doi candidați pesediști: Hrebenciuc cu Ciolacu pe deoparte, Vanghelie cu Geoană pe cealaltă parte.”, a spus George Simion, în timpul protestului.

Mai multe articole despre:
aur contestatie bec sectii diaspora alegeri