MENIU

Detalii șocante în cazul milionarului Ioan Crișan: Ce a făcut fiica sa cu două zile înainte de a duce planul la bun sfârșit

Laura Crișan, fiica milionarului Ioan Crișan, se află în centrul unei anchete complexe, fiind acuzată că a orchestrat atentatul cu bombă care a dus la moartea tatălui său în mai 2021. 

Miercuri seară, Laura și complicii săi au fost aduși la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, urmând ca judecătorii să decidă dacă vor fi arestați preventiv pentru 30 de zile. Dezvăluiri recente arată că Laura Crișan a avut un rol activ în pregătirea acestui asasinat, iar ultimele informații din anchetă oferă o imagine clară a planului diabolic.

Cum a pregătit Laura Crișan atentatul asupra tatălui său

În data de 29 mai 2021, Ioan Crișan, un om de afaceri cunoscut pentru deținerea unei ferme profitabile de somn african, a murit după ce mașina sa a explodat în mod violent. Conform surselor judiciare, fiica lui ar fi fost motivată să își ucidă tatăl după ce a aflat că acesta intenționa să o dezmoștenească, dorind să lase afacerea fostului său ginere. Supărată de această decizie, Laura ar fi plănuit crima, angajând persoane pentru a pune în aplicare asasinatul.

Două zile înainte de explozie, Laura Crișan a făcut un pas crucial pentru a se asigura că planul său nu va fi descoperit: a dezactivat camerele de supraveghere de la locul unde urma să fie plasată bomba sub mașina tatălui ei. Această măsură a fost gândită pentru a evita orice probă video care ar fi putut surprinde momentul în care dispozitivul exploziv era montat.

Asasinatul comandat și execuția atentatului

Laura Crișan ar fi plătit suma de 100.000 de euro pentru acest asasinat, conform declarațiilor din anchetă. Dispozitivul exploziv montat sub mașina milionarului a fost activat de la distanță, provocând moartea instantanee a lui Ioan Crișan. Deși inițial părea că Laura a reușit să ascundă implicarea sa, investigațiile ulterioare au dezvăluit detalii care o incriminează.

Acum, la trei ani de la incident, Laura Crișan și doi dintre complicii săi au fost arestați și urmează să fie acuzați de omor calificat și instigare la omor. Ancheta continuă, iar detaliile acestui caz cutremurător rămân sub lupa procurorilor.