MENIU

Războiul de la graniță. Oficial ucrainean, suspectat de înaltă trădare

Sursa foto: Pixabay

Fostul secretar adjunct al Consiliului de Securitate, Volodimir Sivkovici, este suspectat că a lucrat pentru serviciile de informații rusești și că a gestionat o rețea de agenți din Ucraina care spionau pentru Rusia, potrivit unui anunță făcut sâmbătă de Biroul de Stat de Investigații, transmite publicația ucraineană Kyiv Independent.

Biroul a mai precizat că Oleh Kulinici, fostul adjunct al șefului Serviciului de Securitate al Ucrainei în Crimeea, reținut recent, ar fi făcut parte din aceeași rețea.

Ucraina bombardează un pod din regiunea Herson

Ucraina a lovit un pod în regiunea ocupată de la Marea Neagră, Herson, vizând o rută de aprovizionare rusă, în timp ce Kievul se pregătește pentru o contraofensivă majoră, a declarat un oficial regional ucrainean, citat de The Guardian.

Lovitura a vizat podul Darivskii peste râul Ingulets, folosit pentru aprovizionarea trupelor rusești, la câteva zile după ce a fost lovit un pod cheie peste râul Nipru, în apropiere, a declarat un consilier al guvernatorului regiunii care se află pe teritoriul controlat de Ucraina.

Mai multe articole despre:
razboi ucraina tradare