MENIU

Răsturnare de situație în cazul fotbalistului dispărut - Cine a răspuns la telefonul său

Lucian Burdujan

După ce familia l-a dat dispărut pe Lucian Burdujan, fost fotbalist, acum au apărut noi informații. Un bărbat ar fi răspuns la numărul de telefon pe care-l avea fotbalistul în trecut.

După răspândirea veștii că a dispărut, Burdujan ar fi răspuns la telefon: ”Sunt la muncă, nu am semnal”, ar fi fost cuvintele sale, înainte să închidă.

IPJ Neamț a contrazis varianta unui răspuns din partea lui Burdujan: ”Nu este numărul lui, este al altei persoane. Cel cu care ați vorbit dumneavoastră astăzi este cineva din Teleorman”, a fost poziția Poliției, potrivit GSP.ro.

În acest moment nu se știe nimic despre Lucian Burdujan, retras din activitate în vara anului 2020, după experiența de la formația elenă Thinaliakos.

„Burdujan Lucian, în vârstă de 39 ani, a plecat voluntar în noiembrie 2022 de la locuința sa, din mun.Piatra Neamț, jud. Neamț și nu s-a mai întors până în prezent”, se arată pe site-ul Poliției Române.

Lucian Burdujan și-a început cariera la Ceahlăul, în orașul natal Piatra Neamț, iar în 2004 a făcut pasul la Rapid. Au urmat FC Vaslui și FCSB, iar din 2011 și până în 2020 a evoluat în străinătate, în Ucraina, Emiratele Arabe Unite, Gibraltar și Grecia.

 

Mai multe articole despre:
Lucian Burdujan