MENIU

Rareș Bogdan, mesaj pentru Ludovic Orban: Războaiele trebuie să înceteze!

Rareș Bogdan

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, i-a transmis actualului lider al partidului, Ludovic Orban, că războaiele din interiorul partidului trebuie să înceteze. Declarația a fost făcută luni, înaintea ședinței Biroului Executiv.

Bogdan, care îl susține pe premierul Florin Cîțu pentru șefia partidului, a subliniat că acesta conduce o țară care are cea mai mare creștere economică din UE. 

”Conduce o țară care are cea mai mare creștere economică. Este un om care negociază de la egal la egal, l-am văzut cu ochii mei.
Știe ce înseamnă aceste miliarde care vin spre România. Sunt investitori grozavi pentru România, va anunța în curând.
Războaiele trebuie să înceteze! De asta m-am supărat pe Ludovic, nu știu ce l-a apucat să facă acest lucru. Mă felicit că m-am abținut până seara, eram atât de relaxat...
Sper ca nimeni să nu se mai atace în spațiul public”, a spus Rareș Bogdan înaintea ședinței Biroului Executiv al PNL. 

Precizările vin în contextul în care, în weekend, actualul lider al PNL le-a reproșat celor care îl susțin pe Florin Cîțu că l-au trădat după ce i-a numit în funcții. În replică, tabăra premierului l-a acuzat pe Orban că a dat la schimb trei ministere pentru a obține șefia Camerei Deputaților. 

Citește și: ”Ludovic Orban răspunde atacurilor din interiorul PNL: Nimeni nu are informații care ar putea să-mi facă rău”