MENIU

Rareş Bogdan, anunţ uluitor în plin scandal al plăcuţelor anti-PSD

Brigada Rutieră a anunţat luni că lui Răzvan Ştefănescu i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România", faptă prevăzută de art. 334, alin. (4) din Codul penal.

Răzvan Ştefănescu, şoferul maşinii cu număr anti-PSD, a declarat, marţi, că încearcă să recupereze permisul de conducere până pe data de 11 august, când pleacă din România, deoarece este şofer profesionist în Suedia.

Rareş Bogdan a făcut un anunţ uluitor: "românii asaltează Serviciul de înmatriculări și cer numere preferențiale".

"Azi la ora 21:00 Incredibil ce val stârnește scandalul plăcuței „M..E PSD”! Românii asaltează Serviciul de înmatriculări și cer numere preferențiale. “Suedezul” face noi dezvăluiri, la JOCURI DE PUTERE. Proprietarul plăcuței anti-PSD, hărțuit în continuare! Audiat ore intregi la Politie! PSDragnea vrea sa confiste pana si “rasul” romanilor frumosi si liberi!

EXCLUSIV: Cine a cerut poliției să rezolve urgent cazul „suedezului” care-l supără pe Dragnea. Cine a făcut presiuni uriașe.

SINDICAT: Sunt presiuni politice uriase pe politisti", a scris Rareş Bogdan despre subiectele pe care le va aborda marţi seară.

 

Mai multe articole despre:
Rareş Bogdan masina anti-PSD