MENIU

Rafila consideră că ar fi "un semn de solidaritate" din partea României să doneze o cantitate de vaccin Republicii Moldova"

Rafila consideră că ar fi "un semn de solidaritate" din partea României să doneze o cantitate de vaccin Republicii Moldova

Deputatul PSD Alexandru Rafila a propus, astăzi, ca România să doneze, în semn de solidaritate, o cantitate de vaccin antiCovid Republicii Moldova, pentru a asigura protecţia personalului medical implicat în îngrijirea pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus. Afirmația a fost făcută în urmă cu puțin timp, într-o postare pe contul său de Facebook. 

"Controlul pandemiei COVID 19 reprezintă o prioritate pentru toate statele din Regiunea Europeană a Organizației Mondiale a Sănătății și deocamdată doar statele membre ale UE au acces la vaccinuri.
Consider că ar fi un semn de solidaritate din partea României să doneze o cantitate de vaccin fraților noștri din Republica Moldova, pentru a asigura protecția personalului medical implicat în îngrijirea pacienților.
 
La fel cum virusul nu cunoaște granițe, și lupta cu acesta trebuie să se încadreze în același registru, pentru a putea cu toții să revenim cât mai rapid la o viață normală", a afirmat Rafila, în postarea de pe pagina sa de Facebook.
Mai multe articole despre:
rafila vaccin anticovid republica moldova