MENIU

Raed Arafat: „Nu am avut timp să-mi reînnoiesc asigurarea locuinței”

Raed Arafat / Foto: Inquam Photos

Secretarul de stat, Raed Arafat, a dat asigurări miercuri că își va reînnoi asigurarea facultativă a locuinței pe care o deține în județul Ilfov.

„Am avut (n.a asigurare de locuință), nu este reînnoită, urmează să o reînnoiesc. Nici nu am avut timp să fac multe chestii pentru mine personal. Vă asigur că o să fie reînnoita. Am avut asigurare facultativă, care o include și pe cea obligatorie.”, a declarat miercuri Raed Arafat.

Potrivit declarației de avere, secretarul de stat Raed Arafat deține un apartament de 80 mp în Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov.

Potrivit legii 260/2008, întrată în vigoare în vara anului 2010, toți proprietarii de locuințe sunt obligați să-și asigure proprietățile împotriva cutremurelor, inundațiilor și alunecărilor de teren.

Cutremurul de 5,7 grade produs marți în județul Gorj a fost urmat, până miercuri după-amiază, de peste 160 de replici, a avut efecte în 22 de localități din 5 județe: Gorj, Dolj, Hunedoara, Mehedinți și Vâlcea, efecte care nu au pus vieți în pericol, a anunțat miercuri Raed Arafat, scrie hotnews.ro

Mai multe articole despre:
raed arafat asigurare locuinta cutremur romania