MENIU

RAED ARAFAT: Sancționarea medicului de la Băicoi să fie un exemplu și pentru alții

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, susține că medicul de la camera de gardă a Spitalului Băicoi trebuie sancţionat într-un mod care să atragă atenţia colegilor că astfel de comportament nu poate fi acceptat şi tolerat. 

Într-o postare pe o rețea de socializare, Raed Arafat a apreciat că medicul respectiv s-a comportat ''într-un mod deplasat şi lipsit de deontologie medicală fără absolut niciun motiv. Decizia medicului de urgenţă din cadrul UPU Ploieşti de a trimite pacienta spre internare (...) a fost una corectă şi conformă cu procedurile medicale, în cazul în care într-adevăr a existat o lipsă de locuri de internare la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti", a arătat Arafat.

"Refuzul de internare a pacientei de către medicul de gardă din Baicoi și mai ales modul de comportament al acesteia trebuie sancționate intr-un mod care să atragă atenția colegilor că astfel de comportament nu poate fi acceptat și tolerat. Așa cum ne așteptăm la respect din partea pacienților și al aparținătorilor trebuie și noi să-i respectăm!,"a mai scris Raed Arafat.

Conducerea Spitalului Băicoi a anunțat, luni, încetarea colabărării cu medicul respectiv, care nu avea contract de muncă cu instituția.  

Mai multe articole despre:
Raed Arafat Spitalul din Băicoi