MENIU

Raed Arafat, luat la bani mărunți de viitorul ministru de Interne

Ministrul desemnat de Interne, Marcel Vela promite o analiză a activității secretarului de stat Raed Arafat, implicat în mai multe controverse și scandaluri publice în ultimii ani.

Marcel Vela susține că după ce se va instala ca ministru la Interne va face o analiză a activității lui Raed Arafat și dă termen pentru finalizarea acesteia o lună.

Întrebat dacă își va asuma o măsură fermă în cazul lui Raed Arafat, având în vedere intervențiile din Apuseni și de la Colectiv, Marcel Vela a răspuns că „ orice răspuns legat de acest subiect să fie dat într-un mod concret, serios și autorizat și motivat după ce voi face o analiză la minister".

„Daca aș da acum un răspuns cred că nu m-aș ridica la nivelul unui ministru care dorește să fie un manager obiectiv și profesionist care respectă legea în fruntea acestui minister" a spus Vela, care a fost audiat marți în Parlament.

El a precizat că va face „foarte repede analiza".

"Sa zicem că în prima săptămâna se cunoaște structura ministerului, apoi se face comisia de analiză care are nevoie de o săptămâna două, eu zic că în maxim o luna de zile avem un răspuns oficial. Auditul poate fi cu oameni din sistem, să știți că sunt oameni de ispravă. Sau poate fi extern", a declarat Vela.

El a mai spus, că după votul din Parlament va avea discuții cu toată conducerea ministerului, inclusiv cu Raed Arafat.

Mai multe articole despre:
Raed Arafat