MENIU

Radu Moraru, atac la televiziuni, după ce ANAF a blocat conturile TVR

Radu Moraru

Radu Moraru, patronul televiziunii Nașul TV, vede un viitor negru pentru televiunile din România, după ce ANAF a blocat conturile TVR pentru datorii la bugetul de stat.

Nașul s-a plâns că televiziunea lui a fost sub asediul Fiscului în ultimele 7 luni și că abia acum inspectorii fiscali și-au îndreptat atenția către televiziunea publică, scrie reportervirtual.ro.

„Deci TU, ANAF, ai aplicat Legea doar pe NASUL TV in ultimele 7 luni, acum o aplici si pe TVR, inseamna ca e limpede ca lumina zilei ca vor urma toate Televiziunile private din Romania! Sefii ANAF nu mai pot opri procesul fiindca intra in puscarie! DNA-ul e pe ei, Consiliul Concurentei, Consiliul pentru combaterea Discriminarii sint tot pe aproape! Nici Presedintele Romaniei nu mai poate interveni! Nu-i permite Constitutia!

Oare cine naiba s-ar mai face complice cu televiziuni evazioniste sau acuzate de spalare de bani ?! Sau mentionate in rapoartele procurorilor ca au luat bani cu sacosa din spagile si coruptia inconjuratoare – informatii obtinute din turnatoriile celor retinuti de DNA!

Vom vedea ce va fi. Cert e ca, din informatiile mele, doar DIGI 24 are sanse sa scape, in afara de NASUL TV! Antena 3, RTV, Realitatea si altele au sanse minime, chiar zero!„, a scris Radu Moraru pe blog.

Mai multe articole despre:
ANAF conturi TVR Radu Moraru