MENIU

Radu Cristescu, fost vicepreședinte PMP: ”Regret că l-am susținut pe Băsescu”

Radu Cristescu

Fostul vicepreședinte al PMP Radu Cristescu a declarat, în cadrul emisiunii ”100%” cu Laurențiu Botin de la Realitatea PLUS, că a făcut o greșeală că l-a susținut pe Traian Băsescu în trecut și regretă susținerea pe care i-a oferit-o fostului președinte.

Prezent în aceeași emisiune, deputatul USR-PLUS Iulian Bulai i-a reproșat fostului vicepreședinte al PMP că îi aduce acuzații fostului șef al statului după ce a profitat de ajutorul acestuia. 

”Eu doar vă întreb, nu sunteți confuz când l-ați lăudat pe Băsescu, zi de zi, și pe Elena Udrea și acum veniți de la PSD și spuneți cât de nașpa e Băsescu?! Că a fost securist, dar mie mi-a plăcut lângă el?! Chiar dacă el m-a făcut om politic și m-a ajutat. Se cheamă disonanță cognitivă, ca să nu spun alte cuvinte urâte”, a declarat deputatul USR-PLUS Iulian Bulai. 

”Postelnicu, când a fost prins în sediul CC-ului, a zis un lucru când a fost întrebat de ce l-a apărat pe Ceaușescu: a zis ”domne, am fost un idiot!”. Uite același lucru îl spun și eu... un dobitoc scuze, am fost un dobitoc!”, a răspuns Radu Cristescu, deputat PSD. 

Citește și: ”Cine l-a racolat pe Traian Băsescu. Documentele care dovedesc colaborarea”

Mai multe articole despre:
radu cristescu traian basescu iulian bulai