MENIU

Protestatarii anti-restricții au ajuns la CAB. Oamenii cer ELIMINAREA măsurilor restrictive

Protestatarii anti-restricții au ajuns la CAB. Oamenii cer eliminarea restricțiilor

Proteste chiar în ziua în care autoritățile au decis prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile. Oamenii sunt nemulțumiți și cer eliminarea măsurilor restrictive. Protestatarii vin la procesul intentat privind legalitatea stării de alertă prelungită la nesfârșit, relatează Realitatea PLUS.

Zeci de oameni s-au adunat în fața sediului Curții de Apel București (CAB) pentru a protestat față de restricții impuse de autorități pentru a limita răspândirea pandemiei de coronavirus.

Oamenii cer anulare, respectiv suspendarea stării de alertă.

Din aprilie au început să conteste aceste măsuri, iar acum au ajuns în instanță cu protestul lor. Astfel, că aceștia urmează să se prezinte în fața judecătorilor pentru a-și susține nemulțumirile. 

Desi in tara a crescut numarul cazurilor de COVID-19, ajungandu-se la un bilant total de 545.567 de cazuri de coronavirus, cu peste 6.000 de cazuri noi în fiecare zi, la nivel național.

Capitala nu sta nici ea mai bine. Din contră, a ajuns astăzi la cea mai mare rată de infectare din țară, de aproape 7/1000 de locuitori, și un număr aproape constant de peste 1.700 de cazuri noi în 24 de ore. 

Mai multe articole despre:
protest restrictii anulare stare de alerta