MENIU

Proiectul lui George Simion: O casă construită în 12 zile cu 35.000 de euro. Cum arată construcția în ziua 10

Proiectul lui George Simion: O casă construită în 12 zile cu 35.000 de euro. Cum arată construcția în ziua 10

George Simion, liderul partidului AUR, a lansat un proiect îndrăzneț destinat să ofere un nou început unei familii din Giurgiu, care a rămas fără locuință în urma unui incendiu devastator. Proiectul constă în construirea unei case complet funcționale în doar 12 zile, cu un buget de 35.000 de euro. Până în prezent, au trecut 10 zile de la demararea lucrărilor, iar progresul este remarcabil. 

Până în prezent, au trecut 10 zile de la demararea lucrărilor, iar progresul este remarcabil. Constructorii lucrează neîncetat, iar astăzi au finalizat instalarea parchetului, a gresiei în interiorul locuinței și a acoperișului din tablă. 

„Au trecut 10 zile de când ne-am apucat de proiect, iar constructorii au început deja să lucreze la aspectul casei pentru familia din Giurgiu rămasă fără locuință în urma unui incendiu. Se lucrează la foc continuu, iar astăzi muncitorii au pus parchetul, gresia în interior, dar și tabla pe acoperiș.

Vă invit să vedeți cum arată casa, în a 10-a zi pe șantier:

 
 

Gianina Șerban, deputat și coordonator de proiect: „Băieții continuă munca pe care au început-o acum 10 zile, pentru că suntem în ziua 10 și astăzi, așa cum vedeți în spatele meu, s-a dat lavabila decorativă de exterior.  La interior, avem gresieri, care montează gresia și faianța în baie, continuă practic ceea ce au început ieri. Se dau pereții cu vopsea lavabilă, se montează faianța în bucătărie. De asemenea, în șantier avem și parchetarii, care au început montarea parchetului în cele două dormitoare și în living. Și tot astăzi s-a început montajul tablei pe acoperiș. Continuăm să muncim, așa cum v-am spus din prima zi, la foc continuu. Avem echipe de specialiști pe fiecare etapă de construcție în parte. În 12 zile este posibil să construiești o casă. Trebuie doar să vrei”.

Luni după-amiază casa va fi gata de predare familiei din județul Giurgiu. Astfel, ne ținem de promisiune și arătăm că putem construi case la prețul real de 35.000 de euro, cu tot cu profitul constructorilor, în doar 12 zile, spun cei de la AUR.

Sursa: georgesimion.ro

Mai multe articole despre:
casa simion ziua 10