MENIU

Producătorii de TELEMEA sar în apărarea lui Daea, după gafa privind Holocaustul

Producătorii de TELEMEA sar în apărarea lui Daea, după gafa privind Holocaustul / Foto: Arhivă

Asociaţia producătorilor de telemea de Sibiu a anunţat, vineri, că susţine şi apreciază activitatea ministrului Agriculturii, Petre Daea, menţionând că declaraţia a fost una neinspirată, iar „denigrarea la care este supus în spaţiul public este nedreaptă”.

„Asociaţia Producătorilor de Telemea de Sibiu susţine şi apreciază activitatea domnului ministru Petre Daea şi consideră nedreaptă denigrarea la care este supus în spaţiul public ca urmare a unei declaraţii neinspirate”, a declarat Asociaţia, citată de mediafax.ro.

„Rezultatele pe care le are la conducerea MADR îl recomandă din plin şi îl califică pentru continuarea activităţii, noi fiind o mică parte din categoria femierilor care beneficiază din plin de implicarea directă a dânsului în promovarea şi protejarea produselor româneşti, prin fapte concrete”, menţionează sursa citată.

Ministrul Agriculturii a făcut, zilele trecute, o comparaţie între victimele Holocaustului şi porcii incineraţi, în ultima periodă, din fermele româneşti din cauza pestei porcine, iar joi şi-a cerut scuze, precizând că nu a vrut să jignească pe nimeni, ci să descrie durerea sufletească a fermierilor.

Mai multe articole despre:
Petre Daea daea holocaust