MENIU

Principalul suspect în uciderea tinerei din Cluj a fost reținut

Principalul suspect al crimei din benzinărie

Principalul suspect al crimei din Bihor, săvârșite în weekend, a fost prins, joi, de către polițiști din județ și se află în custodia lor. Victima sa, Molnár Beáta, o tânără care preda la o universitate din Cluj- Napoca și avea ample conexiuni în lumea artistică, politică și educațională din oraș, a fost găsită moartă pe un câmp din Bihor.

„În urma activităților investigativ-operative, dar și a mediatizării situației în cauză, bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost depistat de către polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bihor”, anunță polițiștii clujeni. Bărbatul, Boné Ferenc, este în custodia polițiștilor bihoreni.

Doliu în lumea artelor. Cine e tânâra muziciană care a fost ucisă de iubit

O femeie în vârstă de 30 de ani a fost găsită moartă într-o zonă cu vegetaţie abundentă din judeţul Bihor, trupul său fiind împachetat în saci menajeri. Principalul suspect în acest caz este prietenul femeii, alături de care victima plecase din Cluj-Napoca, anunța, miercuri, news.ro.

”La data de 23 mai, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că două persoane, Molnar Beata, în vârstă de 30 de ani şi prietenul acesteia, un bărbat de 43 de ani, s-ar fi deplasat la data de 21 mai, în jurul amiezii, înspre localitatea Răchiţele, comuna Mărgau, nerevenind la domiciliu până în prezent. În baza sesizării, la data de 23 mai a.c., la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au fost demarate cu operativitate activităţi de căutare în privinţa aecstora, precum şi a autoturismului cu care aceştia s-ar fi deplasat”, a transmis IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, din verificările efectuate până în prezent rezultă că autoturismul folosit pentru deplasare a fost observat la data de 22 mai a.c., în jurul orei 11.00, în localitatea Aleşd, judeţul Bihor, circulând pe direcţia Cluj-Oradea.

 

Mai multe articole despre:
femie ucisa pe camp femeie transata pe camp