MENIU

Primele IMAGINI VIDEO din noul Star Wars: The Force Awakens ?

Making Star Wars a dat publicitatii un GIF despre care pretinde că prezintă primele imagini din noul Star Wars: The Force Awakens. Cea de-a VII-a serie din cel mai cunoscut film SF din istorie va ajunge în cinematografe pe 18 decembrie 2015, relatează GadgetReport.ro

Imaginile prezintă celebra navă spaţială a lui Luke Skywalker angrenată, probabil, într-o luptă cu forţele Imperiului, dovadă faptul că trage cu tunurile laser.

Imaginea GIF a declanşat vii controverse în rândul fanilor, aceştia observând că nava are o altă antenă, rectangulară, alta decât cea clasică, sub forma unei parabolice, întâlnită în seriile anterioare.

Este GIF-ul un fake sau chiar reprezintă primele imagini din trailerul video pe care producatorii urmeaza sa il lanseze in perioada sarbatorilor de iarna? Greu de spus.

Cert este că filmările pentru cel mai aşteptat film SF al deceniului sunt în plină desfăşurare. Potrivit Disney, actiunea din noul episod este plasata cu 30 de ani după “Return of the Jedi”.

Lungmetrajul Star Wars: Episode VII este regizat de cineastul J.J. Abrams, devenit celebru dupa ce a realizat cele mai recente pelicule dintr-o alta franciza SF de succes, “Star Trek”. Din distributia noului film fac parte actorii John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson si Max von Sydow.

Acestia s-au alaturat veteranilor Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew si Kenny Baker care se reintorc in rolurile jucate in trecut in franciza creata de George Lucas.

Potrivit cotidianului Express, Darth Vader va fi readus la viata in noul Star Wars: Episode VII. In seria gandita de Lucas, Vader moare in 1983 in filmul “The Return of the Jedi”.

Vedeti imaginea GIF si alte amanunte din culisele noului Star Wars pe GadgetReport.ro