MENIU

Primele imagini de la casa lui Costin Mărculescu. Ce au ridicat anchetatorii

INQUAM
INQUAM
INQUAM
INQUAM

Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă noaptea trecută. Apropiații spun că acesta era deprimat de mai mult timp. Artistul și-a pierdut în ultimii ani o bună parte din avere și locuia cu chirie într-un bloc din Sectorul 3 al Capitalei.

Trupul neînsuflețit a fost dus la INML pentru necropsie. Anchetatorii au ridicat mai multe probe de la locuința lui Mărculescu, luând cu ei și câinele acestuia. Fosta iubită a lui Mărculescu spune că actorul avea probleme cardiace, iar în perioada în care au fost împreună venea des ambulanța la el pentru că se simțea rău.  Pe 29 iunie, Mărculescu urma să publice un volum autobiografic.


„În noaptea de 10/11 iunie, în urma unui apel 112, în care se sesiza ca un bărbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon, de mai mult timp, polițiști ai Secției 12 Poliție s-au deplasat la adresă pentru verificări. Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a pătruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat. Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei. Corpul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, au declarat surse dintre anchetatori.


După primele cercetări efectuate la miezul nopții, autoritățile nu au găsit urme de violență pe corpul artistului.
Cel mai important moment al carierei de actor pentru Costin Mărculescu a fost filmul Liceenii, regizat de Nicolae Corjos în 1986. Unul dintre cele mai apreciate filme românești i-a avut în distribuție pe Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivașcu etc.

Mai multe articole despre:
costin marculescu