MENIU

Primarul de la Iași și-a CĂSĂTORIT mezina. INCIDENT URÂT înainte de CEREMONIE

Ilinica Nichita, fiica primarului din Iași, s-a căsătorit s&acirc;mbătă. Foto: <a href="http://www.bzi.ro/primarul-nichita-si-a-dus-mezina-la-altar-458435" target="_blank">BZI</a>

O armată de poliţişti şi agenţi de ordine ai unei firme private a fost mobilizată la Starea Civilă din Iaşi pentru cununia civilă a fiicei primarului PSD Gheorghe Nichita.

Cununia civilă a Ilincăi Nichita (27 de ani), fiica cea mică a primarului Gheorghe Nichita, a fost programată astăzi, 26 septembrie, începând cu ora 17.00. Cu o oră înainte de începerea ceremoniei, în preajma Casei Căsătoriilor situată în centrul oraşului, în apropiere de Piaţa Unirii, au fost mobilizaţi zeci de poliţişti locali, de la Rutieră, precum şi agenţi ai firmei private de pază IGS.

Scopul acestora a fost de a restricţiona accesul cetăţenilor obişnuiţi în preajma clădirii. Un agent zelos al firmei de pază IGS l-a îndepărtat cu brutalitate pe corespondentul "Adevărul", care a încercat să se apropie de o fereastră pentru a privi în interiorul clădirii.

 "Am fost lovit cu pumnul în piept şi mi s-a spus să mă îndepărtez de urgenţă de lângă clădire. Atunci când i-am explicat că este vorba despre domeniul public şi că nu are dreptul să recurgă la asemenea ameninţări, agentul de pază m-a lovit cu pumnii în zona pieptului", a explicat Ionuţ Benea, jurnalistul agresat.