MENIU

Primăria Sectorului 4 a început distribuirea materialului lemnos către familiile nevoiașe

A început distribuirea de material lemnos pentru încălzirea locuințelor persoanelor aflate în risc de marginalizare socială din sectorul 4. Astfel, pe întreaga perioadă a sezonului rece, Primăria Sectorului 4, prin intermediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4 și Totul Verde. S.A. – persoanele aflate în risc de marginalizare socială au început să primească material lemnos pentru încălzirea locuințelor. 

Ajutorul se adresează persoanelor/familiilor cu venituri mici, care nu pot susține financiar cheltuielile legate de achiziționarea combustibililor solizi necesari încălzirii locuinței în perioada sezonului rece.

El se acordă pe bază de cerere, însoţită de documentele doveditoare privind locuința, componenţa familiei, veniturile acesteia și ancheta socială efectuată de către Direcția Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4.

Cererile pentru achiziționarea materialului lemnos, precum și actele doveditoare se pot încă transmite/depune prin aplicația Ghișeul Online, prin intermediul serviciilor poștale/curierat sau la registratura Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4 din: Bulevardul Metalurgiei 12-18 Grand Arena, Et.1 Sector 4.

Materialul lemnos provine din defrișări și din toaletări ale arborilor efectuate conform avizelor emise de instituțiile competente, astfel încât să fie respectată legislația în vigoare.