MENIU

Primăria Capitalei pune la bătaie un premiu de 50.000 de lei. Se caută LOGO pentru Bucureşti

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a decis să lanseze un concurs pentru desemnarea unui logo al Capitalei. Câştigătorul va fi anunţat în data de 3 mai şi va primi un premiu în valoare de 50.000 de lei brut.

"Lucrarea care va fi declarată câştigătoare va trebui să aibă un design atractiv, să fie uşor recognoscibilă, să poată fi imprimată şi pe suprafeţe mici fără să piardă detalii esenţiale, să îmbine elementele care să reflecte tradiţia istorică a Bucureştiului cu elemente care să ţină cont de tendinţele actuale, să permită declinarea ulterioară a unor branduri sectoriale (Bucureşti cultural, Bucureşti turistic, Bucureşti muzical, Bucureşti sportiv etc) ", se arată într-un comunicat oficial.

La concurs pot participa toţi cetăţenii români care au împlinit 18 ani înainte de 20 martie 2017.

În vederea stabilirii câştigătorului va fi elaborat un regulament şi va fi stabilit juriul, format din reprezentanţi ai Primăriei Capitalei, Academiei Române, Muzeului Municipiului Bucureşti, companiilor de publicitate, Universităţile de Artă şi Arhitectură, Uniunii Artiştilor Plastici la care se adaugă un sociolog.

Perioada de desfăşurare a concursului este 20 martie - 20 aprilie 2017.

Premiul de 50.000 de lei brut reprezintă "cesionarea exclusivă a drepturilor de autor, nelimitată în timp şi spaţiu, pe orice suport material şi în toate modurile, în favoarea municipiului Bucureşti", se precizează în comunicatul citat.