MENIU

Primari, viceprimari și funcționari din Timiș, vacanță la mare pe banii contribuabililor

Distracție pe banii contribuabililor

Mai mulți primari, viceprimari, dar și simpli funcționari din județul Timiș și-au petrecut vacanțe de mii de euro pe litoralul românesc, din banii instituțiilor. Printr-o metodă tradițională în administrațiile locale, concediile la au fost camuflate în spatele unor cursuri de perfecționare, potrivit presei locale.  

Primăria Gavojdia a cheltuit peste 9.400 de euro pentru  cursuri de perfecţionare pe litoral,  în staţiunea Venus. La așa-zisa specializare au participat 10 angajaţi ai primăriei, în frunte cu edilul, potrivit lugojinfo.ro. Și primăria Bârna a cheltuit peste 2.700 de euro pentru cursuri de perfecționare la Costinești, la care au participat primarul, viceprimarul, secretara şi contabila primăriei.

Conform lugojinfo.ro, primarul și adjunctul său s-au perfecţionat în Codul Administrativ, în timp ce secretara şi contabila au urmat cursuri de achiziţii publice.

Paradoxal, aleșii locali nu s-au sfiit să posteze instantanee în care apar pe plajă și în apa mării, inar contribuabilii pe banii cărora s-au distrat le-au apreciat.