MENIU

Prima DEMISIE după scandalul de la Mogoșoaia - Dinu Gheorghe pleacă din PMP după AGRESAREA consilierei USR

Al doilea consilier locale agresor în scandalul de la Mogoșoaia a suportat consecințele după bruscarea consilierei USR. Dinu Gheorghe și-a dat demisia de onoare din PMP, pierzându-și și mandatul de consilier local. Celălalt consilier, liberal, Valentin Ene, a fost suspendat din toate funcțiile până la finalizarea anchetei. A fost deschis dosar penal în cazul de agresiune de la Consiliul local Mogoșoaia.

Prima demisie în urma scandalului de la Mogoșoaia, în care o consilieră locală de la USR a fost bruscată și agresată în forul de ședință, vine din partea PMP.

Consilierul PMP, Dinu Gheorghe și-a înaintat demisia din partid (foto jos). El își pierde automat și mandatul de consilier local.

„Consilierul local PMP implicat în altercația de la Mogoșoaia și-a dat demisia din partid.

PMP are Toleranță zero față de violență fizică și verbală în politică”, a transmis PMP într-un comunicat.
 
 
Demisia acestuia din PMP vine după apelul făcut de Cristian Diaconescu, care a cerut suspendarea lui Dinu Gheorghe din toate funcțiile deținute în PMP după implicarea în scandalul imobiliar în „Sectorul 0” din Mogoșoaia.
 
Scandalul de la Mogoșoaia a pornit după ce consiliera de la USR s-a opus votului pentru un proiect imobiliar amplu. 
 
Consilierul PMP Dinu Gheorghe, alături de un alt consilier, liberal, Valentin Ene, au fost acuzați de o consilieră de la USR de agresiune verbală și fizică.
 
Valentin Ene, suspendat din toate funcțiile din PNL după scandalul Mogoșoaia - Este acuzat că a agresat FIZIC și verbal o consilieră USR. Dosar penal

Imaginile și filmarea cu scandalul în care au agresat-o pe Felicia Ienculescu-Popovici, de la USR, președintele PNL Ilfov  a anunțat că Valentin Ene a fost „suspendat” din toate funcțiile politice.

Au apărut noi imagini după scandalul de la Mogoșoaia: Consilierul AGRESIV a fost suspendat din toate funcțiile