MENIU

Prețul exorbitant pentru 100 de grame de cartofi prăjiți la Eforie Nord. „Să nu vă mai plângeți că nu aveți turiști”

Prețul exorbitant pentru 100 de grame de cartofi prăjiți la Eforie Nord.

O destinație turistică populară de pe litoralul românesc s-a alăturat celor care se ambiționează să afișeze prețuri atât de mari pentru porții banale de mâncare, încât îi determină pe turiști să regrete decizia luată. 

Un turist pățit a publicat recent pe TikTok un bon fiscal care dezvăluie un preț exorbitant de 120 de lei pe kilogram pentru cartofii prăjiți. Românul ars la buzunare a cumpărat o porție de cartofi prăjiți de doar 135 de grame la suma de 16 lei, fapt ce a stârnit un val de comentariiu negative printre utilizatorii platformei.

"120 lei kg? Sunt eu mai orb sau că nu înțeleg. E 4 lei kg de cartofi.", a comentat un utilizator, evidențiind diferența uriașă dintre prețul materiei prime și cel al produsului final.
 
Jessie Baneș, dedicație muzicala inedită înaintea meciului României cu Olanda: „Haide, haide naționala!”
 
 
Comparativ, un alt comentator a menționat prețurile din Grecia, unde a plătit doar 1,5 euro (aproximativ 8 lei) pentru o porție de cartofi prăjiți.
 
"În Grecia doar ce am mâncat o porție de cartofi prăjiți și am plătit 1,5 euro, adică vreo 8 lei.", a scris acesta.
În plus, un alt utilizator a detaliat prețurile din Orange Beach, tot în Grecia, unde o porție de cartofi costă 8,5 euro, iar un hamburger cu cartofi este doar cu un euro mai scump.
 
"În Grecia, Orange Beach, dacă cumperi doar cartofi este 8,5 euro porția, dacă îți cumperi hamburger cu cartofi este 9,5 euro.", a subliniat acesta.
 
„La noi se aplică 500% adaos pe litoral. Românul vrea să se îmbogățească în 3 luni. Asta este mentalitatea, cel care dă este de vină. Mergem la Bulgari că ei gândesc altfel, adică pe termen lung.”, mai completează o persoană.
 
Revoluție în Franța: Extrema dreaptă a câștigat detașat alegerile. Întreaga viață politică se va schimba din temelii