MENIU

Pregătirile pentru cel mai mare festival din Craiova sunt în toi. Paris Hilton va fi DJ

Sursa foto: Captură video

Pregătirile pentru cel mai mare festival din Craiova, IntenCity, sunt în toi. Organizatorii au montat deja scena, iar acum se fac ultimele retușuri. La eveniment sunt așteptate nume mari din muzică, cum ar fi Luis Fonsi, Jason Derulo și Paris Hilton. Moștenitoarea imperiului Hilton va întreține atmosfera ca DJ. Festivalul își deschide porțile vineri și se termină duminică. 

Pregătirile pentru festivalul IntenCity din Craiova au intrat pe ultima sută de metri. Zeci de mii de oameni sunt așteptați la eveniment, iar organizatorii muncesc contracronometru pentru a se asigura că totul merge bine.

Un festival de asemenea anvergură atrage mulți turiști în zonă. Unitățile de cazare din centrul orașului sunt ocupate în totalitate, iar hotelierii spun că au multe surprize pentru cei care au făcut rezervări.

Hotelierii spun că nu doar români vor fi prezenți la festival, ci și turiști străini.

„Din Europa și din afara țării, da, e un mix. Avem străini din Israel, avem străini din Statele Unite, și din țările Uniunii Europene”, a precizat Anca Mitică, manager hotel.

Printre numele mari care vor urca pe scenă se numără și celebra Paris Hilton. Primăria va plăti prețul de 1 milion de dolari pentru ca moștenitoarea imperiului Hilton să mixeze în fața craiovenilor.

În jur de 20.000 de oameni sunt așteptați la festival. Autoritățile au declarat că, la fel ca la orice alt eveniment asemănător din această vară, controalele antidrog vor fi riguroase, alături de jandarmi și polițiști. 

Mai multe articole despre:
festival craiova pregatiri festival craiova