MENIU

Poveste adevărată! 5 reguli ca să slăbeşti 30 kilograme într-un an

<p>Reţeta minune care &icirc;mbunătăţeşte metabolismul şi te scapă de grăsimi</p>

Povestea de mai jos ar putea fi povestea oricui. A oricărei persoane care, uitându-se într-o zi cu atenţie în oglindă, îşi da seama că imaginea care se reflectă este cea a unui străin. Parcă nu-ţi vine să crezi ce vezi. Mai ales dacă ai sub 30 de ani, se presupune că este tânăr/a, plin/a de energie şi viaţă. Acum însă din oglindă îţi aruncă priviri încruntate cineva care are cu aproape 30 de kilograme în plus, faţă de cât erai tu obişnuit/a, iar mijlocul sau măsoară peste 110 cm.

Poate că într-o zi erai într-o formă fizică uluitoare însă depresia, anxietatea şi lipsa sportului au că rezultat imaginea de astăzi. Prea multă mâncare şi prea puţine exerciţii fizice – reţeta perfectă pentru ceea ce priveşti astăzi în oglindă. Celulita, grăsime, supraponderabilitate …. al cui corp este acesta?

Cu siguranţă că printre emoţiile care te încearcă în asemenea momente se numără: supărarea, dezamăgirea, regretul, frică, anxietatea. S-ar putea să te simţi că în interior este o fiinţă prea mică, iar în exterior una prea mare. La început este posibil să fii speriat/a, claustrofobic/a şi depăşit de situaţie. Ce ai putea face într-o situaţie că această? Ai putea transformă toate aceste emoţii negative în motivaţie. Iar dacă te întrebi cum să pierzi în numai un an 30 de kilograme, iată reţeta lui Jay Scott.

A urmat pas cu pas următoarele reguli:

M-am acceptat cum eram la momentul respectiv

Când am început, prima oară, lupta cu kilogramele în plus, nu-mi plăcea cum arătăm şi cum mă simţeam în corpul meu.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.