MENIU

Postarea lui Florin Cîțu despre inaugurarea pasajului Mogoșoaia, trollată MASIV: "Într-adevăr Cătălin Drulă a făcut o treabă foarte bună! Bravo lui și echipei lui de la MTI"

Florin Cîțu, prim-ministrul României, la inaugurarea pasajului Mogoșoaia / Facebook

​​Postarea premierului Florin Cîțu despre inaugurarea pasajului Mogoșoaia a avut succes, dar, fără îndoială, nu cel scontat de premier. O dovedesc comentariile care o însoțesc apărute din rândul susținătorilor USRPLUS, care l-au felicitat ... pe fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, și echipa condusă de acesta la MTI. Și nu au fost puține astfel de mesaje. Din contră, vorbim despre o postare care a adunat 1,8 mii de like-uri și 2,4 mii de comentarii. 

 
„Bravo, Cătălin Drulă!”, ”Felicitări, Cătălin Drulă”, „Bravo, Cătălin Drulă! Cel mai bun ministru pe acest minister”, „Bine Cătălin Drulă felicitări pentru tot ce ai făcut la transporturi!!!”, „Faptul ca se circula cu 6 luni mai devreme este meritul lui Catalin Drula! Felicitari lui!!! E penibil cum va laudati cu realizarile lui”, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje de susținere pentru fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, postate pe pagina premierului.