MENIU

Posibilități de contestare a executării și cesiunii de creanțe

Posibilități de contestare a executării și cesiunii de creanțe

Ati avut un credit la banca pe care nu ati mai putut sa-l platiti? Foarte posibil ca el deja sa fie vandut la Kruk sau la un recuperator de creante.

Este cesiunea de creanta facuta catre Kruk legala? Dar cesiunea catre alti recuperatori de creante?

Din moment ce creditul dvs. a fost declarat scadent anticipat, incepe de fapt tot periplul catre recuperatorii de creante, asta dupa ce el a fost vandut pe 1% din valoarea lui.

Pentru moment, retractul litigios ar fi singurul care ar putea sa il califice pe debitor sa poata solicita recuperatorului de creante sa ii achite dublul fata de pretul derizoriu platit pentru creanta sa si asa sa scape de datorie fata de creditor.

Credit Vandut La Kruk sau alt recuperator de create? Daca primiti o instiintare de executare silita din partea unui recuperator de creante, este util sa stiti urmatoarele:

- aveti DREPTUL sa formulati o contestatie la executare silita si sa solicitati instantei sa anuleze integral executarea silita;
- aveti DREPTUL daca ati primit o cesiune de creanta de la Banca catre recuperator sa formulati o cerere de chemare in judecata conform oug 52/2016 prin care sa contestati DEBITUL MAJORAT ILEGAL;

Citește mai multe AICI.

Articol scris de avocat Cuculis Adrian

Mai multe articole despre:
creanţe